Paneelgordijnen voor je raam kopen? Dessa Interieur in de regio Druten en Beneden-Leeuwen is expert op het gebied van raamdecoratie

Paneelgordijnen die helemaal gepersonaliseerd zijn? Bij Dessa Interieur in de regio Druten en Beneden-Leeuwen helpen we je graag aan jouw unieke combinatie paneelgordijnen. Ga je voor uni, ton sur ton of wordt het een mooie mix and match? Jij kiest.

Image slide

Paneelgordijnen in de regio Druten en Beneden-Leeuwen geschikt voor grote ramen

Op zoek naar trendy raamdecoratie? Denk dan eens aan een paneelgordijn. Met name voor grote ramen en schuifpuien geven panelen een stijlvol effect.

Dankzij het grote aantal mogelijkheden kun je met een paneelgordijn een woonstijl creëren die bij jouw wensen past.

In onze showroom in Druten laten we graag onze uitgebreide collectie stoffen zien. Kom eens langs, of maak een afspraak.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Paneelgordijnen op maat gemaakt bij Dessa Interieur in Druten

Paneelgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen.

De panelen kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, kleuren of dessins kun je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn.

Profiteer van de mogelijkheid om jouw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bezoek ons dan eens in Druten. We vertellen je graag meer.

"Laat je inspireren in onze showroom en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"


Laat je inspireren

Brandveilige, vlamvertragende paneelgordijnen in de regio Druten en Beneden-Leeuwen

Voor jouw bedrijfspand hebben wij stoffen die voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. De stoffen die gebruikt worden zijn vlamvertragend.

Paneelgordijnen kunnen niet alleen voor raamdecoratie gebruikt worden. Ze zijn ook zeer geschikt om op een speelse manier één ruimte op te delen in twee delen. Zo kan er in één ruimte toch een zekere privacy ontstaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren en adviseren bij Dessa Interieur in de regio Druten en Beneden-Leeuwen.


Maak een afspraak met Dessa Interieur